İçeriğe geç

Banu Zeytinoğlu Eşi Kimdir

Banu Kamile Zeytinoğlu kimdir?

İş hayatına 1989 yılında Esbank’ta başlayan Banu K. Zeytinoğlu, 1996 yılında Viyana’ya yerleşerek Avusturya’nın Türk sermayeli ilk bankası Esbank AG’yi kurdu.

Zeytinoğlu ailesi kimdir?

Zeytinoğlu Holding AŞ, Türkiye’de faaliyet gösteren bir holding şirketidir. Şirket otomotiv, çimento, finans, inşaat, imalat ve yatırım sektörlerinde faaliyet göstermektedir. 1957 yılında Eskişehir’de kurulmuştur.

Gülsün Zeytinoğlu kimdir?

CRR Global’in Türkiye’deki iş ortağıdır. NLP eğitimini Kaliforniya, Santa Cruz’daki NLPU’da tamamladı ve 1995-2004 yılları arasında koç ve eğitmen olarak çalıştı. Türkiye’de ve yurtdışında, Avrupa ülkeleri, Rusya, Özbekistan, Tayvan, Çin, Ukrayna ve AB’de çeşitli eğitim ve danışmanlık hizmetleri verdi.

Ayhan Zeytinoğlu kimdir?

TOBB Sanayi Konseyi Üyesi ve Genel Kurul Delegesi olan Ayhan Zeytinoğlu, Mayıs 2018 ile Haziran 2023 tarihleri ​​arasında TOBB Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Türk Amerikan Ticaret ve Sanayi Odası (TACCI) Yönetim Kurulu Üyesi ve ICC/WCF Dünya Odalar Federasyonu Genel Konsey Üyesidir.

Zeytinoğlu Grup kimin?

Yavuz Zeytinoğlu / Zeytinoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeytinoğlu Holding, Eskişehir ile özdeşleşmiş gruplardan biridir. Tarımsal bir işletmeyle başladık ve 80 yıl içinde büyük bir grup oluştu.

Ahmet Zeytinoğlu kimdir?

1971 yılında Antalya’da dünyaya merhaba diyen Ahmet Zeytinoğlu, evli ve 9 ve 16 yaşlarında iki çocuk babası olup aslen Eskişehirlidir. İlkokulu Gaziantep’te okuyan Zeytinoğlu, ikinci sınıftan lise sonuna kadar eğitimini Antalya’da sürdürdü. 1993 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi’nden mezun oldu.

Alev Zeytinoğlu kimdir?

Kendisi aynı zamanda bir ralli yarışçısıdır. Kızı Alev Zeytinoğlu, hiçbir zaman bir şirkete katılmamış ve kendi işini yürüten bir mimardır. Mümtaz Zeytinoğlu’nun küçük kızı Banu Zeytinoğlu, Viyana’da Avusturya bankası olarak kurulan Esbank A.G.’de çalışmaktadır.

Efkan Zeytinoğlu kimdir?

Katıldığı üç profesyonel maçı da kazanan Türk hafif ağır sıklet profesyonel boksörümüz Efkan Oliveoğlu, hem Kadıköy Boks Kulübümüzü hem de ülkemizi temsil eden başarılı profesyonel boksörlerimizden biri olarak profesyonel boks dünyasında adından söz ettirmektedir.

CPCC nedir?

Özlem Kıyat Berber (CPCC, PCC), koçluk ve liderlik yaklaşımının temeli olarak koaktif koçluk ve liderlik ve örgütsel ilişki sistemleri öğretilerini benimsemiştir. Dünyanın en yaygın kullanılan koçluk okullarından biri olan CTI’ın (Coaches Training Institute) öğretim üyesidir.

İzmit Ticaret Odası Başkanı kim?

1968 yılında İzmit’te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmit’te tamamlayan Bulut, 1990 yılında sigortacılık sektöründe ticari faaliyetlerine başladı.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı kim?

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Temmuz ayı sanayi üretim endeksine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, “Sanayi…”

Ayhan Özel kimdir?

Ayhan Özel, 20 Mart 2012 tarihinden itibaren Ege Endüstri ve Tic. A.Ş.’de Ar-Ge, Mühendislik ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. A.Ş.’nin Genel Müdürü olarak görev yapacaktır.

Derya Zeytinoğlu kimdir?

Derya Alabora kuzeni, teyzesi Melahat İçli, üvey babası Safa Kılıçlıoğlu ve eniştesi Abdurrahman Palay’dır. Bugün Kemal Zeytinoğlu’nun yeğeni Banu Zeytinoğlu ile birlikte yaşıyor.

Alev Zeytinoğlu kimdir?

Kendisi aynı zamanda bir ralli yarışçısıdır. Kızı Alev Zeytinoğlu, hiçbir zaman bir şirkete katılmamış ve kendi işini yürüten bir mimardır. Mümtaz Zeytinoğlu’nun küçük kızı Banu Zeytinoğlu, Viyana’da Avusturya bankası olarak kurulan Esbank A.G.’de çalışmaktadır.

Yavuz Zeytinoğlu kimdir?

Zeytinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Eskişehir’in değerli iş adamı Yavuz Zeytinoğlu, bir önceki gece arkadaş grubunun konuğuydu… Sayın Zeytinoğlu geçmişe daldı, güzel anılarını anlattı ve sorularımızı yanıtladı. .. Kendisine: “Hayatındaki en büyük dileğin” ve “İyi ki yapmışsın” dedik. Sizce ne yaptınız? 17 Ocak 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir